Banca Pentru Alimente Cluj
DONEAZĂ!

aprilie 12, 2023

Banca pentru Alimente Cluj premiază eroii comunității și ambasadorii din parteneriatele sale, la evenimentul Gala Recunoștinței

“Gala Recunoștinței” a avut loc în data de 30 martie 2023, între orele 16 și 19, la Restaurantul Sarea-n Bucate din Turda, și a reunit reprezentanți ai organizațiilor non-profit din regiunea în care acționăm, respectiv din județele Cluj, Sibiu, Bistrița-Năsăud și Alba. 

Scopul evenimentului a fost acela de a le mulțumi pentru contribuția lor valoroasă la eforturile de a combate risipa alimentară și sărăcia. A fost o onoare pentru noi să le putem acorda titlul de "Eroi ai Comunității" pentru munca lor și "Ambasadori ai Băncii pentru Alimente" persoanelor care au depus eforturi semnificative pentru a ne ajuta să creștem impactul.

Gala Recunostintei Banca Pentru Alimente Cluj

Contractul nr. 194 s-a semnat în săptămâna evenimentului. 194 de organizații non-profit care au ales să ni se alăture de la înfințarea Băncii Pentru Alimente Cluj (2018). Suntem mândri să colaborăm cu organizații care împărtășesc aceeași viziune cu noi și care acționează pentru a face o diferență pozitivă în comunitate. Gala Recunoștinței a fost despre asta.

Alături de noi au fost și oaspeți speciali, în persoana lui Gabriel Sescu, președinte Federația Băncilor pentru Alimente din România - FBAR și Gabriela Veres, președinte Banca Pentru Alimente Cluj și președinte Banca Pentru Alimente Oradea.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Crama La Salina, Termene.ro, partener fondator Lidl Romania, parteneri strategici Metro Romania, Kaufland Romania, parteneri finanțatori Penny, Yardi, Auchan, Asociația Suedia, Taste of Asia, cu sprijinul Federației Băncilor Pentru Alimente din România și federația Europeană a Băncilor Pentru Alimente.

Banca Pentru Alimente Cluj
Este un proiect național social-caritabil prin care preluăm de la donatori surplusul de produse alimentare și nealimentare, aflate în termen și bune pentru consum și le distribuim gratuit către organizații neguvernamentale ce gestionează programe sociale destinate persoanelor în nevoie și grupurilor vulnerabile.
© 2020 Federatia Băncilor pentru Alimente din România - FBAR.
Designed with love by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram